Gokken24.nl

Online Gokken

Blackjack Spelregels

Blackjack spelregels zitten eenvoudig in elkaar

De blackjack spelregels zitten op een vrij eenvoudige manier in elkaar, aangezien het de bedoeling is zo dicht mogelijk bij het puntenaantal van 21 te komen, maar er in ieder geval niet overheen te gaan. Ook de dealer heeft deze doelstelling, waardoor het een eerlijke strijd is.

Blackjack spelregels op het internet

De blackjack spelregels zijn op het internet gelijk aan die van het fysieke casino. Bovendien worden de regels automatisch uitgevoerd, waardoor u in ieder geval geen fouten kunt maken. Uiteraard zal met name de dealer zich aan een groot aantal regels houden en wordt dat allemaal automatisch uitgevoerd. U kunt heel eenvoudig blackjack spelen, aan de hand van de blackjackregels. U kunt ze wat dat betreft online ook eenvoudig leren.

Op naar de 21

De blackjack spelregels stellen dat het de bedoeling is 21 punten te verzamelen, op basis van de kaarten die u in uw hand heeft. U krijgt 2 kaarten gedeeld, net als de dealer (waarvan er 1 zichtbaar is). Alle kaarten met plaatjes zijn 10 punten waard, de getallen hebben hun eigen waarde en het aas is 1 of 10 punten waard (u mag zelf kiezen). Verzamel kaarten richting de 21 punten, maar ga er in ieder geval nooit overheen. Indien u dat toch doet heeft u direct verloren en gaat de dealer er met de winst vandoor, waardoor dit een belangrijk punt is.

Splitten of dubbelen

Tijdens het spel kunt u op basis van de blackjack spelregels ook splitten of dubbelen, al is het verstandig om dat pas te doen wanneer u wat meer ervaring heeft met het spel. Het splitten doet u op het moment dat u twee goede kaarten heeft, waarmee u denkt de dealer op twee fronten aan te kunnen vallen. Indien u ervoor kiest om te dubbelen zal er nog een kaart gedeeld worden en zal u daarnaast automatisch passen. U heeft op deze manier de mogelijkheid om meer te verdienen tijdens het spel, op basis van de eenvoudige blackjack spelregels zoals die gelden tijdens het spel.

2010 - 2020 Gokken24.nl Alle Rechten Voorbehouden. Home | FAQ | Blog | Gokverslaving | Contact | SiteMap | Disclaimer