Gokken24.nl

Online Gokken

Populariteit van freerolls bij beginners


Gratis pokertoernooien waarbij geld kan worden gewonnen zonder je eigen geld erin te investeren zijn erg populair onder pokerspelers. De meeste pokersites hebben dan ook dagelijks meerdere van dit soort toernooien. De prijzenpot varieert meestal van 50 dollar tot 1,000 dollar. Voor een beginnende pokerspeler die nog niet veel ervaring heeft en het spel eerst wil gebruiken om beter te worden is het de ideale oplossing. Er valt namelijk niets te verliezen en alleen maar geld te winnen. Pokersites die dagelijks freerolls aanbieden zijn onder andere Pokerstars, Party Poker, Everest Poker, Unibet, Bwin, 888, William Hill, Titan Poker en Amsterdams Poker.

Om dit soort gratis pokertoernooien te kunnen spelen is het niet noodzakelijk om geld te storten. Op deze manier kun je je bankroll op een veilige manier online opbouwen zonder enkel risico te lopen. Echter zijn pokerfreerolls niet alleen interessant voor beginners. Ook de wat meer ervaren spelers komen uitstekend tot hun recht. Het is namelijk een gemakkelijke manier om geld te winnen omdat het deelnemersveld vol met on ervaren spelers zit. Uiteraard moet je niet bad-beat gevoelig zijn en rekening houden met gekke gebeurtenissen en vooral je momenten kunnen uitkiezen. Soms gaan er nou eenmaal meerdere spelers tegelijk all-in en dan zijn je pocket koningen toch niet zo sterk als je gehoopt had.

Ook zijn er bij de meeste van de net genoemde sites freerolls speciaal voor Nederlanders waar het deelnemersveld zichtbaar kleiner is en de kans dan ook groter is om een leuk bedrag te winnen. Na het winnen van een freeroll kun je natuurlijk je winsten uitbetalen of het is een keer proberen aan de echt geld pokertafels en zo nog grotere bedragen te winnen.

Updated: 24 februari 2017 — 23:22

2 Comments

Add a Comment
  1. zo heb ik het eigenlijk nooit bekeken als ik online of bij een casino loop te pokeren. soms sla ik dan ook wel op tilt en dan ga ik meteen aan de hoge tafels spelen. er is ook wel een keerzijde moet ik zeggen, want als je wint dan win je wel weer snel je geld terug. als je pech hebt dan verlies je inderdaad heel gauw heel veel geld. wat de schrijver van dit artikel suggereert is dan ook wel de juiste weg denk ik.

  2. ik pas al jaren bankroll management toe en drie keer raden hoe vaak ik busto ben geweest? precies ja, niet een keer! gewoon deze strategie hanteren.

Geef een reactie

2010 - 2020 Gokken24.nl Alle Rechten Voorbehouden. Home | FAQ | Blog | Gokverslaving | Contact | SiteMap | Disclaimer